13.3 C
Čakovec
Subota, 13 travnja, 2024

Pastrmajlija

Sastojci
300 g tijesta za pizzu
100 g vratine                                    50 g svinjske masti
žličica crvene paprike                                               

 

Priprema


Od soli, brašna, ulja, kvasca i vode zamijesimo tijesto. Kad tijesto odleži, razvučemo ga na tanki duguljasti komad s debljim rubovima. Začinjenu vratinu (sol, biber, Vegeta i paprika) posložimo po tijestu. Žlicom rasporedimo svinjsku mast po tijestu u kupčićima, rubove premažemo tekućom masti koja je zapaprena slatkom paprikom. Na plehu pečemo 12 minuta na temperaturi od 210 °C . Pečenu pastrmajliju razrežemo na široke trake i poslužimo.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,149FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

Zack Dust u live svirci petkom

Zack Dust

Imitatorski show by Danko Ažić

Imitator Danko Ažić