4 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Kinesko jelo – piletina Gonbao

Sastojci
piletina
paprika
mrkva                                                  luk
kikiriki                                            sojin umak                                          curry pasta                                           gustin                                             ulje                                           

 

Priprema


Piletinu narezanu na kockice posolimo, popaprimo i umiješamo s vodom i gustinom. Ispržimo u ulju (fritezi). U vok stavimo povrće i curry pastu i sve zalijemo temeljcem. Dodamo meso, sojin umak i kikiriki. Valentina kao prilog preporučjuje njoj u ovom jelu najdraži prilog rižu, a može se servirati i uz kineske rezance. Kušajte uz čašicu zelenog silvanca obiteljske vinarije Belović. Dobar tek i živjeli!

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE