Sastojci
pileći file
tortilja
salata
gljive
rajčica
svježa paprika
sol, vegeta, papar
umak remulada
Priprema
U zagrijanoj tavici ili na vrućem roštilju ili ploči posložiti na rezance narezani pileći file, koji smo prije začinili solju i vegetom, te na meso posložiti svježu papriku narezanu na rezance i peći nekoliko minuta.
Kada meso omekša (ne smije biti hrskavo), na njega se poslože gljive ili šampinjoni i začini se prema vlastitom ukusu. Na ovako pečeno meso i gljive staviti tortilju da se malo ugrije. Potom je složiti na tanjur, na nju posložiti listove zelene salate i konzervirani kukuruz. Na sve to staviti mješavinu mesa, gljiva i paprike te prelijati umakom spravljenim od kiselog vrhnja i povrća i na kraju zarolati kao palačinku.
Jede se kao sendvič, dakle, ne grijati jer bi se umak rastopio i izgubio okus.