Puretina dioner “ART”

Sastojci
pureća prsa
brašno
jaje
kopar
papar
senf
pivo
parmezan
sol
vlasac
ulje

Priprema


Od puretine napraviti odrezak koji se natuče kuhinjskim batom, te posoli, popapri i premaže senfom.
Tako pripremljen odrezak staviti u hladnjak na 15-ak minuta.

U posebnoj posudi izmiješati brašno, jaje, na sitno nasjeckani kopar, papar, sol, pivo, parmezan i usitnjen vlasac.

Odrezak namočiti u ovu smjesu i staviti da se peče u vrelom ulju, tako da obje strane dobiju rumenu boju. Poslužuje se vruće na plitkom tanjuru s gratiniranim povrćem.

 

Ostavi komentar

Prethodni članak
Sljedeći članak

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE