Eva Döring iz Čakovca: Panna cotta savršena je za ljetne vrućine

Panna cotta je talijanski desert koji se ubrzo nakon što je nastao proširio cijelim svijetom.

Popularan je zbog kombinacije mlijeka, vrhnja, želatine i voća, a savršen je kao osvježenje u vrućim, ljetnim danima. Eva Döring iz Čakovca kolače peče cijeli svoj život, a već se tri godine bavi slastičarstvom.

Njezin obrt Ivica i Marica, proizvodnja slastica, na ovogodišnjem je Porcijunkulovu svojom čarobnom kućicom osvojio brojne posjetitelje. Za izradu ove prelijepe kućice od slatkiša zaslužna je kći Jona, koja je studentica, kao i suprug Nino koji je zadužen za logistiku. Mlađa kći Heidi najviše voli biti u kuhinji, uz mamu, pa već sada, iako je tek završila školu za kuhara, preuzima velik dio posla i to joj odlično ide.

Cijeli članak i recept donosimo u Međimurskim novinama, koje su u prodaji od petka, 9. kolovoza. 

Eva i Heidi Doring u kućici Ivica i Marica

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

50,902FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE