DONOSIMO RECEPT: Ražanj „Lovac” s pekarskim krumpirom

Sezona roštiljanja je u punom jeku. Gotovo da nema istinskog gurmana koji ne voli meso s roštilja.

Stoga je naš ovotjedni domaćin naše stalne rubrike „Međimurska kuharica” gradska kavana „Lovac” koja preporučuje pripremiti ražanj istoimenog naziva – „Lovac”. Jelo je pripremila kuharica Sanja Ivančić, a na fotografiji jelo prezentira Marina Juras. Krenimo s radošću kuhati.

Za pripremu osigurajte komad odstajalog bifteka, svinjski file, pureća prsa i špek. Sve meso začinite solju i biberom. Na štapić za ražnjiće nabodite meso i stavite peći na roštilj. Podlijevajte masnoćom. Servirajte uz luk i ajvar, a kao prilog ponudite pekarski krumpir.

Dobar tek!

Sastojci:

– biftek

– svinjski file

– pureća prsa

– špek

– luk, ajvar

– krumpir

 

Ostavi komentar