Ida Jekić iz Hlapičine rado priprema slatke čupavce od kokosa

U Međimurju postoji dugogodišnja tradicija pečenja domaćih kolača, tako da za većinu kolača koji su dio asortimana obaveznih blagdanskih slastica imamo svoje domaće recepte.

Spoj okusa slatke čokolade, mekanog biskvita i kokosa mnogima je jedan od najdražih kombinacija, pa su kokosovi čupavci još uvijek na listi najtraženijih kolača za blagdane i svečanosti kao što su svadbe, rođendani ili druge proslave.

Slatke, mekane čupavce za nas je ispekla mlada Ida Jekić iz Hlapičine, a recept je dobila od svekrve Zdenke.

Ida je po struci prvostupnica ekonomije i radi u svojoj struci. Sa suprugom Josipom i sinovima Leonom (6) i Nikom (3) živi u Hlapičini.

Ida je vrlo mlada započela svoj samostalni obiteljski život i sada s nepunih 28 godina iza sebe ima bogato iskustvo u kuhanju i pečenju kolača.

U aktualnom broju Međimurskih novina koje od petka, 26. studenoga, možete nabaviti na prodajnim mjestima diljem Međimurja donosimo recept za neodoljive čupavce.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE