Danijela Cirkvenčić ima fenomenalan recept za štrucu od maka i pekmeza od šljiva

Kolači od dizanog tijesta pripremljeni u domaćoj kuhinji vječna su poslastica koja nikada ne izlazi iz mode.

U kombinaciji s mekanim biskvitom i pekmezom od domaćih šljiva, pretvaraju se u slasticu koja je posebnija od klasične, a rado prihvaćena u svakoj prilici.

Kako se u Podbrestu priprema ovaj neobičan kolač kojem su glavni sastojci mekano tijesto, mak i šljive, pokazala nam je Danijela Cirkvenčić iz Podbresta.

Danijela je u mirovini i živi sa suprugom Slavkom. Cijeli radni vijek radila je u tekstilu, a Slavko u nekadašnjem Trgocentru, pa sada zasluženo odmaraju nakon brojnih godina teškog rada.

Danijelin recept i cijeli članak naše suradnice Aleksandre Sklepić donosimo u broju 1411. TJEDNIKA MEĐIMURSKE NOVINE, koji je u prodaji od petka, 30. rujna.  

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE