FOTO: Čakovečki Dječji fašnik okupio više od 800 djece i velik broj posjetitelja!

djecji fasnik cakovec (1)
Sunčano vrijeme i male maškare danas u središtu Čakovca

Međimurski fašnik u svom pedeset i trećem izdanju prvog je dana donio šarenu i nadasve veselu dječju povorku. Središtem Čakovca prodefiliralo je više od 800 djece i 25 vrtićkih grupa. S tako velikim brojem malenih maškara Dječji međimurski fašnik ubraja se u jedan od najvećih dječjih fašnika sjeverozapadne Hrvatske s tradicijom dugom četvrt stoljeća. Sunčano vrijeme privuklo je i izniman broj građana koji su popratili male maškare.

Dječju povorku predvodili su Gradski puhački orkestar Čakovec i Čakovečke mažoretkinje. Mališani su svoje šarene kostime predstavili na karnevalskoj pozornici, a Grad Čakovec je sve učesnike Dječjeg fašnika počastio slasnim krafnama i čajem.

Male maškare na glavnoj pozornici preuzele su vlast u Čakovcu od gradonačelnika Kovača koje je sve pozvao na ugodno druženje danas i sutra na svim programima 53. Međimurskog fašnika.

Vrhunac 53. Međimurskog fašnika slijedi u nedjelju, 26. veljače na kojem će sudjelovati više od 800 maski. Program na fašničkoj pozornici vodit će Pepsi z Miklavca.

foto: rr

Fotogaleriju Dječjeg fašnika autora Zlatka Vrzana pogledajte OVDJE.

Ostavi komentar