Ovu je prigodu predsjednik SDP-a Međimurske županije Mladen Novak iskoristio kako bi zahvalio članovima na angažmanu i trudu u proteklom periodu. Istaknuo je da se nakon posljednjih unutarstranačkih izbora SDP konsolidirao, te predvođen Davorom Bernardićem očekuje novi zamah.

Zbog toga je sve članove pozvao na maksimalnu suradnju u osmišljavanju i prezentaciji programa s kojima međimurski SDP želi zadobiti što veće povjerenje birača na predstojećim lokalnim izborima.

Nazočnima se obratio i potpredsjednik SDP-a Rajko Ostojić, rekavši kako je za stranku sjever Hrvatske srce socijaldemokracije. Ovdje se vidi kako bi cijela Hrvatska trebala izgledati i zbog toga svi moramo slijediti primjer i iskustva naših ljudi s ovog područja, naglasio je Ostojić, posebno naglasivši značaj imenovanja Mladena Novaka za regionalnog Glavnog tajnika.

Prigodnim riječima okupljenima su se obratili i predsjednik ŽO SDP-a Varaždinske županije Mario Habek, predsjednik GO SDP-a Križevaca Ivan Majdak, regionalni tajnika za Slavoniju i Baranju Tihomir Barišić, te poslovni direktor SDP-a Nikša Vukas.

Kao i prethodnih godina međimurski SDP je na ovom druženju zahvalnicama te srebrnim i zlatnim plaketama odao priznanje onim članovima koji su svojom aktivnošću pridonijeli rezultatima stranke u posljednjih 10, 15 i više godina.

Nakon kratkog svečarskog dijela ugodno druženje je nastavljeno uz bogatu trpezu i dobru zabavu.

Ostavi komentar