18.9 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Mostovci krenuli u kampanju iz Svetog Martina na Muri

Susret s građanima i novinarima na središnjem trgu Sv. Martina na Muri, posjet najsjevernijoj točki Hrvatske na rijeci Muri te obilazak desetak međimurskih općina – kratka je rekapitulacija događanja 17. kolovoza u kojima su sudjelovali aktivisti i međimurski kandidati Mosta iz III. izborne jedinice na predstojećim parlamentarnim izborima.

Tako su sudjelovali Matija Kikelj, Gordana Vuković, Sonja Fažon i Davor Vikert, predvođeni potpredsjednikom dosadašnjeg saziva Sabora Robertom Podolnjakom i ministrom zaštite okoliša i prirode Slavenom Dobrovićem te saborskim zastupnicama Ljubicom Ambrušec i Jasnom Matulić.

Mostovci su prilikom obilaska sjevernog dijela Međimurja odlično primljeni. Uvjerili su se, primjerice, u točnost tvrdnji mještana Josipa Novinščaka, Juraja Rašpergera i Stanka Šardija da općina Sv. Martin na Muri spada u najuređenija područja Hrvatske, a visoke ocjene za uređenost mogu dobiti i ostale općine odnosno gradovi koje su obišli.

Tijekom četvrtka ekipa Mosta je u okviru kampanje „Most do građana“ posjetila sve preostale općine i gradove Međimurske županije, a u petak 19. kolovoza, pojačani varaždinskim kandidatima za zastupnike u Saboru, kreću iz Cestice i obići će Vinicu, Donju Voću, Klenovnik, Petrijanec, Sračinec, Vidovec i Maruševec. U subotu 20. kolovoza bit će u Varaždinu, u društvu potpredsjednika Vlade i čelnika Mosta Bože Petrova. Obilazak općina i gradova nastavlja se u ponedjeljak 22. kolovoza, a završit će 8. rujna na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE