13.3 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Milanović u Čakovcu: Ovdje očekujemo pobjedu

U Čakovcu je u danas boravio Zoran Milanović s koalicijskiim partnerima u izbornoj kampanji za Hrvatski sabor te na pročistaču otpadnih voda Čakovec naglasio: – Za ove radove je zaslužna naša Vlada.

Kako je poznato, u tijeku je izgradnja kanalizacije aglomeracije Čakovec, vrijedne oko 273 milijuna kuna, a čak 73 posto sredstava osigurano je iz fondova EU.

Kritizirajući HDZ, Milanović je rekao da su Plenkoviću balast Karamarko i Hasanbegović, te da ih se neće moći riješiti, no to je unutarpartijsko pitanje HDZ-a. Posebno je kritizirao HDZ zbog zaustavljanja kurikuralne reforme, te naglasio da je za Narodnu koaliciju važan segment obrazovanje.

– Htjeli su naplaćivati hitnu pomoć i više dopunsko zdravstveno osiguranje, mi ćemo to prekinuti – rekao je on.

Oštro je kritizirao novu HDZ-ovu Vladu što je kao jamstvo za Petrokemiju Kutina dala dionice Jadrana iz Crikvenice, rekavši da su na taj način moguće manipulacije. On je zaključio: – Ovdje na sjeveru Hrvatske očekujemo uvjerljivu pobjedu na izborima. U njegovoj pratnji bili su gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač i župan Matija Posavec te predstavnici HSS-a i drugi.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE