– U singlu “Kada bagrem procvjeta” mnogi će se prepoznati.’ ističe mladi etno-pop pjevač Ivan Vlahek.

Dvadesettrogodišnji Ivan Vlahek iz Donjeg Hrašćana ambiciozno je krenuo u pjevačke vode. U suradnji s četveročlanom ekipom sastava Privat band ovih je dana snimio pjesmu “Kada bagrem procvjeta” te prateći videospot.

Autor teksta i glazbe je Bruno Tkalec, a audio&video produkciju potpisuje Mack Production Studio. Privat band čine bubnjar David Blažon iz Domašinca, back-vokal David Goricaj iz Nedelišća, gitarist Matej Kralj iz Čakovca, bas-gitarist Stiven Boj i klavijaturist Andreas Boj, obojica iz Dunjkovca.

Prava ljubav uvijek pobjeđuje

O sadržaju i snimanju spota Ivan Vlahek govori:

– Pjesma ‘Kad bagrem procvjeta’ na neki način govori i o mom ljubavnom razočaranju. Našao sam se u toj pjesmi, a vjerujem da će se u njoj naći i mnogi drugi koji su bili povrijeđeni u ljubavi. Pjesmom želim poručiti svma da nikada nije kasno za ljubav i da ona uspijeva samo kada je istinska. Prava ljubav uvijek pobjeđuje. Na snimanju spota bilo je šaljivo. Odlična atmosfera. Sadržaj prati pjesmu i ljubavne je tematike. U spotu se javlja ljubavnica koja me želi osvojiti. Razmišljam o njoj, ali i svojoj pravoj ljubavi, svojoj mladenki, koju na kraju uzimam i ženim. Snimali smo u Starom gradu u Varaždinu i varaždinskoj crkvi sv. Nikole. Uz nas u spotu igraju manekenke Paola Derk (ljubavnica), Jelena Vincetić (kuma), Veronika Zrna (mladenka) i David Blažon (kum).

Nakon prvog singla Ivan Vlahek planira do kraja godine snimiti još jednu pjesmu. Ovog puta u božićnom ozračju.

 

Ostavi komentar