Međimurske novine vas u suradnji sa čakovečkim Centrom za kulturu nagrađuju sa 2x po dvije ulaznice za film Zakon noći. Kako do ulaznica? Pošaljite nam svoje podatke!

Osvojite 2×2 ulaznice za film Zakon noći koje vam poklanjaju Međimurske novine u suradnji s CZK-om.

Sve što trebate napraviti je do četvrtka, 12.siječnja do 12 sati poslati nam svoje podatke. Nakon toga, nabavite novi tiskani broj Međimurskih novina te na zadnjoj stranici rubrike „Media“ potražite svoje ime. Svoje odgovore šaljite OVDJE.

Ulaznice možete iskoristiti u slijedećim terminima prikazivanja:

petak 13.1. u 20.00 sati

subota 14.1. u 20.00 sati

nedjelja 15.1. u 20.00 sati

Posebna napomena: Jer želimo svim našim čitateljima dati jednaku šansu za dobar provod, čitatelj koji je jednom osvojio ulaznice ne može taj mjesec više sudjelovati u našoj nagradnjači, ali svakako može mjesec nakon. Molimo vas da uvažite ovo pravilo.

Napomena: Pri samom odlasku na projekciju filma u CZK dobitnici ulaznica sa sobom obavezno moraju ponijeti neki identifikacijski dokument koji sadrži njihovo ime i prezime te kod podizanja ulaznica na blagajni kina svakako navesti da su ulaznice osvojili u našoj nagradnoj igri!

Ukratko o filmu Zakon noći:

Film je nastao prema knjizi Dennisa Lehanea „Live by night“, od prije poznatog  po knjizi „Shutter Island“, prema kojoj je također snimljen istoimeni film.

Radnja filma se događa u doba prohibicije i prati uspon Joea Coughlina od sitnog kriminalca do jednog od najpoznatijih gangstera Amerike. Joe Coughlin, najmlađi sin uvaženog bostonskog policajca, već odavno je okrenuo leđa svom strogom i pravilnom odgoju. Sada nakon što je tijekom djetinjstva diplomirao na sitnim krađama, Joe je postao najstrahovitiji gradski mafijaš koji uživa u uzbuđenjima i ulozi odmetnika. No, život s druge strane zakona sa sobom nosi visoku cijenu. U vremenu nemilosrdnih ljudi, ambicija, keša, ilegalnog alkohola, oružja i bitke za kontrolu tržišta, nikome – ni članovima obitelji, a ni prijateljima – ne može se vjerovati.

 

Ostavi komentar