Posjetite Leo Kids na adresi Maršala Tita 36 u Nedelišću ili u Shopping Centru Prečko Zagreb i pogledajte što sve nude za savršeno djetinjstvo Vaše djece. Leo kids proizvode možete pronaći i na njihovom web shopu gdje Vam daju -10% popusta na gotovinsko plaćanje.

Leo Kids mjesto je gdje možete pronaći kolica, dječji namještaj, krevetiće, komode, njihaljke, saonice i dječju opremu najboljeg omjera cijene i kvalitete. Generalni su uvoznik dječje opreme u regije, a njihovi proizvodi prepoznatljive su europske kvalitete. Roditelji koji žele svojoj djeci pružiti najkvalitetniju opremu za bezbrižan rast, svoje će kriterije zasigurno zadovoljiti u Leo Kids-u.

Dječja kolica kreću se od 1776,67kn pa sve do 7776,66kn za kolica za blizance. Kupnjom kolica u Leo Kids-u olakšavate nabavku ostale opreme za svojeg mališana kao što je nosiljka, torba ili sjedalica za automobil. Kolica su nemjerljive kvalitete i vrhunskog dizajna, a nudi se velik izbor boja i dezena koji će se sigurno uklopiti u Vaše želje.

Ukoliko opremate dječju sobu, svoje ćete dijete najviše razveseliti likovima iz omiljenih crtića ili šarenim printevima. U takvoj će se sobi dijete osjećati kao dio priče i rado će u njoj boraviti, ali i pozvati prijatelje na igru. Izbor boja, likova i printeva je tolik da se teško odlučiti za najbolji. Cijene krevetića kreću se od 1100,00kn, a komode od 1443,33kn.

U Leo Kids-u nabavite njihaljku za svoje dijete ili saonice kojima ćete spremni dočekati zimu.

Dođite u Leo Kids u Nedelišće, Maršala Tita 36, posjetite njihovu web ili FB stranicu i ostvarite popust u web shopu!

Ostavi komentar