Međimurske novine vas u suradnji s varaždinskim Cinestarom nagrađuju sa 2x po dvije ulaznice za film Snježna Kraljica 3: Vatra i led. Kako do ulaznica? Pošaljite nam svoje podatke.

Osvojite 2×2 ulaznice za film Snježna Kraljica 3: Vatra i led koje vam poklanjaju Međimurske novine u suradnji s Cinestarom.

Sve što trebate napraviti je do srijede, 04.siječnja do 12 sati poslati nam svoje podatke. Nakon toga, nabavite novi tiskani broj Međimurskih novina te na zadnjoj stranici rubrike „Media“ potražite svoje ime. Svoje podatke šaljite OVDJE.

Ulaznice možete iskoristiti najkasnije do 11.siječnja.

Posebna napomena: Jer želimo svim našim čitateljima dati jednaku šansu za dobar provod, čitatelj koji je jednom osvojio Cinestar ulaznice ne može taj mjesec više sudjelovati u našoj nagradnjači, ali svakako može mjesec nakon. Molimo vas da uvažite ovo pravilo!

Ukratko o filmu Snježna Kraljica 3: Vatra i led:

Nakon junačke pobjede Snježne kraljice i kralja, Gerda još uvije ne može pronaći mir. Njezin san je pronaći roditelje te konačno skupiti cijelu obitelj. Gerda i njezini prijatelji odlaze na putovanje u potragu za njezinim roditeljima te će se na tom putu susresti s novim izazovima: otkrit će antički čarobni artefakt.

Od toga trenutka ništa više neće ići prema planu…

Ostavi komentar