Tijana Tkalčec odlična peta na Svjetskom kupu u Osijeku

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog povratka među najbolje gimnastičarke svijeta, najbolja međimurska i ponajbolja hrvatska gimnastičarka Tijana Tkalčec nastavila je i ove godine kao jedna od najiskusnijih natjecateljki na preskoku s odličnim rezultatima u Svjetskom kupu.

Pred domaćim gledateljima u Osijeku na Dobro Grand Prixu nakon uspješno odrađenih kvalifikacija, veliku stabilnost pokazala je i u finalu, te s dva vrlo dobro izvedena skoka zauzela je visoko peto mjesto.

Ocjena od 13.384 koju je kao srednju dobila za dva izvedena subotnja skoka, bolja je nego ona u kvalifikacijama, tako da je Tijana bila zadovoljna s prikazanim, iako rezultatski ona može i bolje. Naša gimnastičarka koja je nedavno napunila 29. godina ima skokove koji kada se idealno izvedu mogu ići prema ocjeni koja bi bila svojevrsna nagrada za veliki trud i upornost u lijepoj karijeri, a to je 14-ica. Nadamo se da će uskoro doći i taj dan.

Filip Ude
Filip Ude bio je zadovoljan kako je odradio kvalifikacije u Osijeku, ali onda se u subotnjem finalu opet dogodio kiks

Drugi međimurski adut za kojeg smo se nadali da može doći u Osijeku i do odličja, Filip Ude opet je navjerojatno dekoncetrirano ušao u finale, krenuo jako loše u vježbu na konju s hvataljkama i ubrzo pao. U godini velikih očekivanja kada je u pitanju povratak u borbu za medalje na EP-u koje se održava u Škotskoj, ovo nije baš dobra najava.

Foto: Davor Javorović (Pixsell)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE