Teniska sezona 2017. TK Preloga uspješno završena

Izuzetno uspješna i najmasovnija do sada teniska sezona na vanjskim terenima Teniskog kluba Prelog uspješno je završena odigravanjem finalnih mečeva Prvenstva kluba za 2017. godinu.

Ove se godine natjecalo ukupno 46 tenisača u tri kategorije: A prvenstvo i B prvenstvo za muškarce i prvenstvo za žene. Ranije je već održano i Prvenstvo kluba za mlađe uzraste.

U nedjelju, 15. listopada, održana su finala prvenstva kluba u A kategoriji za muškarce te u ženskoj kategoriji. U finalu su se sastale Tea Oto i Nataša Jurčec kod djevojaka, te Mario Kljajić i Igor Janković kod muškaraca.

Prvakinja kluba za 2017. god. postala 26-godišnja Tea Oto dok je u kategoriji muškaraca već godinama nepobjediv Mario Kljajić.

Nagrade su najboljima podijelili predsjednik i potpredsjednica kluba Zlatko Filipić i Sonja Ivoš. Osim finalista nagrađeni su i polufinalisti: Dora Balent i Štefanija Bermanec-Pavlic, te Dino Peklar i Saša Škoda.

B finale prvenstva u kojem su se sastali Branko Novak i Marko Gotal odigrano je 3. sdudenog, pobjednik je Branko Novak, nagrađeni su još i polufinalisti Nenad Martinec i Vlado Blažeka.

Također ovom prilikom dodijeljena je i nagrada pobjednika Lige kluba koju je drugi put za redom osvojio Dino Peklar.

Finalisti B prvenstva: Branko Novak i Marko Gotal
Pobjednik Lige kluba 2017.: Dino Peklar
Finalistice i polufinalistice: Tea Oto, Nataša Jurčec, Štefanija Bermanec i Dora Balent

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE