Ozljeda trbušnog zida je srećom prošlost, Antonia Ružić na Mastersu u Italiji

Za tenisačicom Antonijom Ružić su turbulentna zadnja dva tjedna gdje je Antonia nastupala na turnirima u Mostaru i Lošinju.

Na oba turnira je plasmanom u polu-završnice osvojila vrlo lijepu količinu bodova i tako upisala i dosadašnji renking karijere potvrdivši da je neugodna ozljeda trbušnog zida, zbog koje je jedno vrijeme izbivala s teniskih terena, u potpunosti stvar prošlosti.

Odlični nastupi i briljantan tenis koji Antonia prezentira donijeli su joj i pozivnicu za teniski Masters za igračice do 16 godina koji se održava u talijanskoj Reggio Calabriji, od 5. do 7. listopada.

Tamo će rekete ukrstiti trenutno osam najboljih tenisačica Europe u ovoj starosnoj kategoriji, te se očekuje zasigurno vrlo uzbudljiv i kvalitetan turnir.

Uz našu Antoniu tu su i njezina kolegica iz Hrvatske reprezentacije Tara Wurth, te tenisačice Spaka iz Latvije, Panchartek iz Češke, Belokrylova iz Rusije, Suvirdjonkova i Paleček iz Srbije i Bubelyte iz Litve. Trenutna krema europskog juniorskog tenisa, a redom i imena za koja će se svakako vrlo, vrlo brzo čuti i na WTA sceni.

Antonia je u srijedu otputovala u Italiju, te joj svim srcem želimo da prikaže svu raskoš svog velikog talenta i ostvari što bolji rezultat.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE