15 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Odličan nastup Antonie Ružić za reprezentaciju

U kvalifikacijama Winter cupa, ekipnog europskog prvenstva za djevojke do 14 godina koje je igrano u češkom Rakovniku, za reprezentaciju Hrvatske nastupila je igračica Punčeca Antonia Ružić.

Zajedno s njom u reprezentaciji su bile Kornelia Hunčak i Marijana Majetić.

Ovu kvalifikacijsku grupu uz Hrvatsku reprezentaciju činile su i reprezentacije Češke, Portugala, Bugarske, Norveške, Irske, Cipra i Italije.

U prvom kolu naše igračica poražene su od Irkinja rezultatom 2:1. U pojedinčnom susretu Antonia je izgubila od Juliane Carton 6::1 64, a u susretu parova s Marijanom Majetić pobijedila Faye Nolan i Aisling O’ Connor 6:2 6:3.

U susretu utješne skupine protiv reprezentacije Cipra zabilježena je sigurna pobjeda naših igračica rezultatom 3:0. Antonia je u pojedinačnom susretu bila bolja od Marie Constantinou 7:5 6:1, a u susretu parova s Korneliom Hunčak bolja od para Fatne Kayol i Meril Sonakis 6:3 5:7 10-4.

Finalni susret utješne skupine protiv Norvežanki naše reprezentativke dobile su rezultatom 2:1. Antonia Ružić u pojedinačnom susretu pobijedila je Annu Sofiu Haseth 6:1 6:0, ali je susret parova s Marijanom Majetić izgubila rezultatom 6:2 6:4.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE