6.1 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Pejčić odlična, po prvi puta za repku nastupila naša Kikelj-Vugrinec

Streljana SRC Mladost u Čakovcu bila je domaćin 43. međudržavnog susreta reprezentacija Hrvatske i Slovenije u disciplinama zračnog oružja.

U nedostatku nekih najboljih hrvatskih strijelaca, koji su uzeli nužni predah uoči Europskog prvenstva u Mariboru, susret je završio miroljubivim rezultatom, bilo je 4:4.
Ali, ovaj susret nije preskočila naš najbolji ženski strijelac Snježana Pejčić koja je pokazala da je u sjajnoj formi. Inače, muški dio reprezentacije u pištolju i pušci dobio je dvoboje sa Slovencima, dok su Slovenke bile bolje u obje discipline.

Što se tiče pojedinačnih rezultata osim raspoložene Pejčić, od naših vrlo dobar je bio i Kačevenda u zračnom pištolju.

U reprezentaciji je po prvi puta debitirala i nova uzdanica čakovečkog Alzasa u zračnom pištolju – Natalija Kikelj Vugrinec koja je nastupila samo pojedinačno i postigla solidan rezultat od 363 kruga. Kikelj odlično napreduje u ovoj disciplini i vrlo brzo se primakla rezultatima kojima bi ak ovako nastavi još ozbiljnije mogla pokucati na vrata reprezentacije i kao standardna reprezentativka.

Natjecanje su otvorili, i na kraju, dodijelili priznanja i medalje, glavni tajnik Hrvatskog streljačkog saveza, Dragutin Vrbek,te predsjednik Slovenske strelske zveze, Janez Slapar. Odličan domaćin natjecanja bio je Međimurski streljački savez.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE