Vikend za nama u Rušama (Slovenija) održan je iznimno jak i nadasve jedan od najboljih Međunarodnih turnira u ovom dijelu Europe. Na istome su nastupili članovi ekipe SK Alzas iz Čakovca.

U ženskoj kategoriji zračnim pištoljem na 10 metara Vugrinec Kikelj Natalija zauzela je u iznimno jakoj konkurenciji odlično 19. mjesto s ispucanih 368 krugova. Ovdje valja napomenuti kako je samo kao hrvatska predstavnica bila četvrta po redu što je i više nego ohrabrujući podatak za ovu vrlo mladu i talentiranu pucačicu.

U muškoj kategoriji također sa zračnim pištoljem bilo je iznimno tijesno i vrlo kvalitetno natjecanje sa vrhunskim pucačima iz svih krajeva Svijeta. Takač Ivica pucao je 557 krugova i zauzeo 37. mjesto, dok je za finale trebalo pucati više od 577 krugova. Nažalost naš najbolji predstavnik Kralj Saša imao je tehničkih problema s pištoljem i nije bio na svojem nivou te je zbog toga upucao svega 547 krugova i zauzeo 47. mjesto.

S njima je bio njihov nezaobilazni mentor Marijan Turk koji žali za tehničkim problemom, ali i s ponosom ističe Nataliju kao jednu od njegovih najvećih otkrića.

Već narednog vikenda 21. siječnja u Čakovcu se održava županijska liga zračnim oružjem, pištolj i puška.

Ostavi komentar