18.9 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

„Veliki pehar Nikole Zrinskog“ okupio streličare u Čakovcu jubilarni 25. put

Streličarski klub „Katarina Zrinski“ Čakovec bio je domaćin tradicionalnog međunarodnog streličarskog turnira „Veliki pehar Nikole Zrinskog“, koji je ovaj puta bio jubilarni 25. po redu, a svake godine se održava povodom dana Međimurske županije.

Na ovom turniru nastupilo je 65 natjecatelja iz 17 klubova Slovenije i Hrvatske. Otvorenje turnira uveličao je Međimurski župan Matija Posavec koji je svim natjecateljima poželio najbolje rezultatei otvorio ovaj jubilarni turnir.

Iz domaćinskog kluba nastupilo je 16 natjecatelja i pri tome su osvojili 14 medalja.

U stilu olimpijskog luka među dječacima do 12 godina zlatnu medalju osvojio je Leon Kolarić.

U kategoriji seniora dobro je pucao Tihomir Miljan i zauzeo četvrto mjesto, a u finalnim borbama apsolutne kategorije isto tako pucao je dobro, jedino je nedostajalo malo više odlučnosti da se još koja strijela pošalje u centar i tako osvoji medalja jer je i tu Tihomir zauzeo četvrto mjesto. Karlo Cilar zauzeo je šesto mjesto.

U kategoriji veterana najbolje je pucao Mihael Štebih i osvojio zlatnu medalju, dok je u raspucavanju apsolutne kategorije na 60 metara Mihael osvojio brončanu medalju. U stilu standardnog luka kategorije dječaka do 14 godina Ivor Nikolić osvojio je zlatnu medalju.

Među kadetima Jan Miljan osvojio je zlatnu medalju, a Nikola Brezovec osvojio je srebrnu medalju. U juniorskoj kategoriji Domagoj Smolić osvojio je zlatnu medalju. U stilu goli luk Mija Mance osvojila je zlatnu medalju u konkurenciji seniorki.

U stilu složenog luka kategorije dječaka do 14 godina Štefan Granatir osvojio je zlatnu medalju. Isto tako zlatnu medalju osvaja i Stijepan Oehler u kategoriji veterana, dok je u seniorskoj kategoriji Krunoslav Sušec osvojio brončanu medalju.

U stilu instiktivni luk čitavi turnir odlično je pucala Marta Galina i osvojila zlatnu medalju u kategoriji djevojčica do 14 godina, a isto tako u kategoriji dječaka do 14 godina Teodor Karlo Janić osvojio je zlatnu medalju. Povratnik u streličarske vode Miroslav Smolič osvojio je zlatnu medalju u kategoriji seniora.

Pehar Nikole Zrinskog osvojila je ekipa Cekina iz varaždina u sastavu: Mia Međimurec, Lara Cafuk i Vinka Jagec.

Streličarski klub „Katarina Zrinski“ osvojio je 14 medalja

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE