4 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Streličari Katarine Zrinski odlični, Štefan Granatir postigao “Robin Hood pogodak”

Streličarski klub “Katarina Zrinski” Čakovec, bio je protekle nedjelje organizator tradicionalnog međunarodnog streličarskog turnira koji se svake godine održava u dvorani osnovne škole “Tomaša Goričanca” u Maloj Subotici.

Na ovom turniru nastupilo je oko 90 streličara iz Slovenije i Hrvatske. Domaćini su i ovaj puta bili najbrojniji i nastupili su s 25 natjecatelja. Ovaj puta su osvojili 16 medalja.

U stilu standardnog luka među dječacima do 12 godina zlatnu medalju osvojio je Teo Štrukelj, srebrnu medalju osvaja Vid Muškinja, a Jan Zadravec osvojio je brončanu medalju.

U kategoriji dječaka do 14 godina Nikola Brezovec osvojio je zlatnu medalju.
Među kadetima Fran Kovačić osvojio je zlatnu medalju, dok je Jan Miljan osvojio srebrnu medalju. Prvi nastup na turniru Mladen Trupković okrunio je zlatnom medaljom u kategoriji seniora, dok je u kategoriji veterana Stijepan Oehler zauzeo četvrto mjesto.

U stilu dugi luk Karlo Flajšer osvojio je zlatnu medalju u kategoriji dječaka do 14 godina. U stilu goli luk također na svom prvom turniru nastupila je Marta Galina i osvojila zlatnu medalju. Među seniorkama je Mija Mance osvojila brončanu medalju.

U stilu složenog luka, kategorije dječaka do 14 godina zlatnu medalju osvojio je Štefan Granatir koji je na ovm turniru uspio pogoditi strijelu u strijelu – popularni “Robin Hood pogodak”. Ovo je bio 100% pogodak u sredinu strijele jer je strijela ostala unutar pogođene strijele, a da sve bude savršeno, i prva strijela bila je u samom centru mete – izuzetan pogodak koji se na turnirima rijetko viđa, bravo Štefan!

Štefan Granatir

U stilu olimpijskog luka među dječacima do 12 godina jako dobro pucao je Matija Talaš koji je na kraju uspio osvojiti zlatnu medalju, Mihael Trupković zauzeo je šesto mjesto, a Leon Kolarić zauzima sedmo mjesto.

Među kadetima veliku borbu čitavi turnir vodio je Ivo Maček, ali na kraju zbog jedne loše strijele ipak osvaja samo srebrnu medalju.

Među seniorkama Sanela Kovačić prvi puta nastupila je u olimpijskom luku i osvojila brončanu medalju. Među seniorima Krešimir Štrukelj osvojio je srebrnu medalju, dok se velika borba vodila za broncu koju na kraju ipak osvaja Karlo Cilar. Tihomir Miljan zauzeo je četvrto mjesto, Mladen Kodba zauzeo je šesto mjesto, Ivan Hajdinjak je bio osmi, dok je Mario Hegeduš zauzeo 10. mjesto. Među veteranima Mihael Štebih osvojio je srebrnu medalju.

U svom prvom nastupu na turniru Ivor Nikolić zauzeo je četvrto mjesto u stilu standardnog luka.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE