13.9 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

STELIČARSKI TURNIR u Varaždinu: Klub Katarina Zrinski Čakovec osvojio 9 medalja!

U Varaždinu je održan streličarski turnir u disciplini 2x25m +2x18m na kojem je nastupilo oko 120 natjecatelja iz Slovenije i Hrvatske, koji su napunili veliku varaždinsku Arenu a turnir je bio odlično organiziran. Iz našeg kluba Katarina Zrinski Čakovec nastupilo je 15 natjecatelja i osvojili su 9 medalja.

Dvojca naših streličara otpucali su državne rekorde. Jan Miljan u kategoriji kadeta goli luk i Ian Paska u kategoriji kadeta dugi luk. Dečki su ozbiljno otpucali čitavi turnir i na kraju ostvarili odlične rezultate.

U stilu olimpijski luk među dječacima do 12 godina Matija Talaš osvojio je srebrnu medalju, a isto tako srebrnu medalju osvaja i Leon Kolarič u kategoriji dječaka do 14 godina. Među seniorkama Sanela Kovačić također osvaja srebrnu medalju, dok je među seniorima dobro pucao Karlo Cilar i na kraju zauzeo četvrto mjesto, Tihomir Miljan zauzeo je šesto mjesto, dok je Krešimir Štrukelj sa pola turnira zauzeo 12. mjesto. U složenom luku među seniorima Krunoslav Sušec također sa pola turnira zauzeo je deveto mjesto. U kadetskoj kategoriji Štefan Granatir zauzeo je četvrto mjesto, dok je među veteranima Stijepan Oehler zauzeo 6. mjesto. U golom luku seniorke Mija Mance zauzela je četvrto mjesto. U stilu instiktivni luk kadetkinje Lana Žnidarić osvojila je zlatnu medalju. U stilu standardni luk dječaci do 12 godina Vid Muškinja osvojio je zlatnu medalju, a zlatnu medalju osvaja i Marta Galina u kategoriji djevojčica do 14 godina.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE