18.9 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Štefan Granatir pucao za zlato, a Ivo Maček za broncu

„Varaždinski streličarski klub“ bio je domaćin za oko 65 natjecatelja iz Slovenije i Hrvatske koji su pucali najzahtijevniji dvoranski turnir s disciplinom 2×25 metara i 2×18 metara.

Od streličara iz SK „Katarina Zrinski“ na ovom turniru nastupilo je sedam natjecatelja, a osvojili su dvije medalje, neki su na žalost propustili turnir zbog ozljeda i radnih obaveza.

U stilu složenog luka nastupio je Štefan Granatir koji je dobro otpucao čitavi turnir i na kraju osvojio zlatnu medalju u juniorskoj kategoriji.

U stilu olimpijskog luka među juniorima Ivo Maček jako dobro pucao je na 18 metara te na kraju osvojio brončanu medalju.

Među seniorkama Sanela Kovačić zauzela je peto mjesto, ali veseli što je uspijela ostvariti osobni rekord na 18 metara. Među seniorima jako dobro pucao je Mladen Kodba, uz dvije, tri, slabije otpucane strijele, i na kraju zauzeo peto mjesto. Mihael Štebih bio je jako dobar na 25 metara, ali pred kraj turnira je ponestalo malo snage i na kraju je zauzeo 10. mjesto, Ivan Hajdinjak zauzeo je 12. mjesto, dok je Karlo Cilar zauzeo 16. mjesto.

Ovo je ujedno bila i zadnja provjera prije nastupa na Prvenstvu Hrvatske koje se iduće subote i nedjelje održava u Ljubešćici pokraj Novog Marofa, s kojeg se međimurski streličari nadaju malo boljim rezultatima.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE