Zaprimljeno je 66 prijava za seniore, 10 juniore, 17 kadete, 12 mlađe kadete i 18 za najmlađe kadete u muškoj konkurenciji i 8 seniorki, 7 juniorki, 4 kadetkinje, 11 mlađih kadetkinja i 13 najmlađih kadetkinja u ženskoj konkurenciji.

Prvenstva Međimurske županije za sezonu 2016./2017. odigrat će se u subotu, 7. siječnja, u dvorani Druge osnovne škole u Čakovcu (Jug) s početkom za najmlađe kadete/najmlađe kadetkinje i kadete/kadetkinje u 9.30 sati, mlađe kadete/mlađe kadetkinje i juniore/juniorke u 11 sati, te za seniore/seniorke u 14 sati. Pravo nastupa imaju registrirani i neregistrirani igrači s prebivalištem na području Međimurske županije, i to: najmlađi kadeti i najmlađe kadetkinje, rođeni 2006. g. i mlađi; mlađi kadeti i mlađe kadetkinje, rođeni 2004. i 2005. godine; kadeti i kadetkinje, rođeni 2002. i 2003. godine; juniori i juniorke, rođeni 1999., 2000. i 2001. godine; seniori i seniorke, rođeni 1998. godine i stariji. Igrači i igračice mlađih kategorija mogli su se osim za svoju prijaviti još i za jednu od starijih kategorija. Igrači i igračice mlađih kategorija registrirani kod HSTS-a godinu rođenja dokazuju predočenjem natjecateljskih iskaznica HSTS-a, a neregistrirani zdravstvenih iskaznica, učeničkih knjižica ili nekoga drugog dokumenta na temelju kojega mogu dokazati svoj identitet. Sustav natjecanja: za mlađe kategorije i seniorke – prednatjecanje po skupinama i razigravanje 1. i 2. plasiranih iz skupina po kup sustavu (na ispadanje); za seniore – prednatjecanje po skupinama i razigravanje 1., 2. i 3. plasiranih iz skupina po kup sustavu (na ispadanje). Do roka za prijave, koji je bio ponedjeljak, 2. siječnja 2017., do 15 sati, zaprimljeno je 66 prijava za seniore, 10 juniore, 17 kadete, 12 mlađe kadete i 18 za najmlađe kadete u muškoj konkurenciji i 8 seniorki, 7 juniorki, 4 kadetkinje, 11 mlađih kadetkinja i 13 najmlađih kadetkinja u ženskoj konkurenciji.

Vidljiv je “manjak” u ženskoj konkurenciji, naročito u kategorijama kadetkinja, juniorki i seniorki. U centru pažnje svakako su seniorske kategorije, gdje titule brane Boris Preksavec iz Putjana (dosad trostruki prvak) i Sara Mikac iz Mihovljana, dosad šesterostruka prvakinja. Preksavec ima najozbiljnije protivnike u Matiji Bariću iz Igea Željezničara Varaždin (dosad peterostruki prvak) i Nini Bujanu iz Mihovljana, koji je prvak bio dva puta. Sara Mikac najozbiljniju bi konkurenticu trebala imati u Maji Trupković, s kojom je u dvije prethodne sezone igrala finala i oba puta pobijedila. Nije prijavljena Paula Markati iz Hodošana, koja inače nije igrala na četiri posljednja prvenstva, a neće igrati ni Anja Novak i Ema Toplek iz Šenkovca, koje su kvalitetom u samom vrhu i sigurno bi dodatno zaoštrile konkurenciju u borbi za naslov.

Prijavite se za Pojedinačno prvenstvo županije za veterane

Veteransko prvenstveno Međimurja u stolnom tenisu igrat će se u subotu, 21. siječnja, s početkom u 14 sati u dvorani Druge osnovne škole u Čakovcu (Jug) u sljedećim kategorijama: veterani r. 1984. – 1978. godine “4. Memorijal Nenada Vurušića” – veterani r. 1968. – 1977. godine (40 – 49 godina) – veterani r. 1958. – 1967. godine (50 – 59 godina) – veterani rođeni 1957. godine i stariji (+ 60 godina) – veteranke rođene 1982. godine i starije. Pravo nastupa imaju registrirani i neregistrirani igrači/igračice s prebivalištem na području Međimurske županije. Minimalan broj igrača za svaku kategoriju, osim veteranki, jest šest. Ako se prijavi manji broj, ždrijebat će se u neposredno mlađu kategoriju, za koju se svojevoljno mogu i sami prijaviti. Godinu rođenja i mjesto prebivališta na zahtjev organizatora dokazuju predočenjem osobne iskaznice. Sustav natjecanja: prednatjecanje u skupinama i razigravanje prvo i drugo plasiranih na ispadanje do kraja. Rok za pisane prijave voditelju županijskih liga na faks 390-539, na adresu Čakovec, Stjepana Bencea 1, ili e-mailom na [email protected] jest utorak, 17. siječnja, do 15 sati. Prijavnina po igraču/igračici iznosi 40 kn i uplaćuje se organizatoru u dvorani prije početka natjecanja.

Ostavi komentar