Čak 150 stolnotenisačica i stolnotenisačica iz cijelog Međimruja sudjelovalo je na tradicionalnom prvenstvu županije za mlađe i seniorske kategorije koje je u subotu, 7. siječnja, bilo održano u dvorani 2. Osnovne škole u Čakovcu.

Organizator turnira STK Putjane još se jednom potrudio pozvati i okupiti najbolje predstavnike sporta s celuliodnom lopticom u Međimurju.

Članica Izvršnog odbora STK Putjane Željka Podgorelec Sirc izrazila je zadovoljstvo odazivom sportaša.  Govoreći o prvenstvu rekla je kako je pružilo nekoliko kvalitetnih i uzbudljivih mečeva mladih igrača, koji bi, uz marljiv rad, mogli u budućnosti napraviti značajnije rezultate.  Istaknula je kako stolni tenis u našem kraju pamti puno bolja vremena što pogotovo vrijedi za žensku seniorsku konkurenciju u kojoj se ove godine prijavilo samo šest igračica.

Podršku organizaciji turnira dali su Međimurski stolnoteniski savez i Grad Čakovec, a prvenstvo je otvorio pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti i europske poslove David Vugrinec.

Stolnoteniska pozornica u Međimurju vrlo brzo bit će ponovno aktivna. Naime, u dvorani 2. Osnovne škole  21 siječnja  bit će održan  “Memorijal Nenad Vurušić” za igrače od 33. do 40. godine, a isti dan bit će održano i veteransko prvenstvo Međimurja u muškoj i ženskoj kategoriji.

Pobjednici Stolnoteniskog prvenstva Međimurja za mlađe kategorije i seniore:

Najmlađi kadeti i kadetkinje

Strbat Matija MSTC

Novak Marta Putjana

Mlađi kadeti i kadetkinje

Toplek Denis Mihovljan

Novak Marta Putjane

Kadeti i kadetkinje

Škoda Stjepan MSTC

Hozjak Tonka Prelog

Juniori i juniorke

Škoda Stjepan MSTC

Lukša Nika KOS-Kotoriba

Seniori i seniorke

Bujan Nino Mihovljan

Mikac Sara Mihovljan

Ostavi komentar