Dražen Korent novi predsjednik Međimurskog stolnoteniskog saveza

U petak, 29. rujna, u prostoriji vijećnice Općine Šenkovec u Šenkovcu uspješno je održana redovna izborna Skupština Međimurskog stolnoteniskog saveza.

Za novog predsjednika Međimurskog stolnoteniskog saveza izabran je Dražen Korent.
Skupštinu je otvorio dosadašnji predsjednik Robert Mikac koji je pozdravio sve prisutne članove te im se zahalio na odazivu. Na Skupštitni je bilo prisutno 11 predstavnika udruga, od čega su predstavnici najvišeg ranga u protekloj sezoni, Hodošan i Mihovljan imali pravo na dva glasa.

Mikac je naglasio kako je prošla sezona završena veoma uspješno, no da je i bilo nekih problema koji će se u novoj sezoni izbjeći s novim dorađenim propozicijama. Zahvalio se na susradnji s Međimurskim novinama i ostalim medijima što je stolni tenis bio popraćen na dobar način. Čestitao je uspješnim klubovima u protekloj sezoni, te posebno darovitim sportašima Stjepanu Škodi i Noi Vresku.

Mikac se na kraju zahvalio svima na podršci i vrijednom volonterskom radu i zaželio novome vodstvu uspješan daljnji rad s obzirom da se ne želi više kandidirati za novi mandat.

Skupština je predložila za novog predsjednika Dražena Kosa kao jedinog kandidata što je na kraju i jednoglasno usvojila s 13 glasova. Novi predsjednik Saveza zahvalio se na odabiru i podršci te najavio da će pokušati raditi još bolje od predhodnika, uz opasku „uvijek se može bolje“. Izabran je novi Izvršni i Nadzorni odbor, dok je za tajnika izabran Franjo Flac. Likvidator Saveza i dalje ostaje Robert Mikac.

Kao glavni daljnji cilj postavljen je rad s darovitim mladim igračima kako bi i budućnost stolnog tenisa u Međimurju bila na zavidnom nivou.

(dg)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE