1.2 C
Čakovec
Četvrtak, 18 travnja, 2024

Evo tko su bili najbolji u Kupu saveza Međimurske županije u Lovu ribe udicom na plovak

U nedjelju, 6. svibnja, na vodi Stara Mura u Žabniku, kod Svetog Martina na Muri, u teškim ribolovnim uvjetima uspješno je održan Kup saveza Međimurske županije u disciplini Lov ribe udicom na plovak za kadetske, juniorske i seniorske kategorije.

U kategoriji seniora nastupilo je 16 ekipa, prvih sedam ekipa plasiralo se na natjecanje Zone. Prvo mjesto osvojila je ekipa Glavatice iz Preloga u sastavu Alan Perko – 6. mjesto, Željko Raženj – 1. mjesto, Ivan Turković – 1. mjesto, drugi je bio Som iz Kotoribe u sastavu Vanja Radmanić – 1. mjesto, Dražen Kos – 3. mjesto, Ivica Jakupak – 8. mjesto, treći je bio Klen iz Svete Marije u sastavu Tomislav Klarić – 4. mjesto, Mihael Pongrac- 8. mjesto, Darko Kolarić – 3. mjesto.

Na Zonu su se još plasirali i Linjak-Matschfishing, Mura Mursko Središće, Drava iz Donjeg Mihaljevca i Smuđ iz Draškovca.

U kategoriji juniorki prvo mjesto osvojila je ekipa Drave iz Donjeg Mihaljevca u sastavu Strbad Sara – 1. mjesto, Kvakan Natalija – 2. mjesto, Komorski Adriana – 2. mjesto, druga je bila Mura iz Murskog Središća u sastavu Mutak Marta – 2. mjesto, Jagec Iva – 1. mjesto, a treći Ostriž iz Novakovca u sastavu Mesrek Karla – 3. mjesto, Mesarek Marta – 1. mjesto.

U kategoriji juniora nastupilo je pet ekipa. I tu je pobjedu odnijela ekipa Glavatice koja je lovila u sastavu Orehov Luka – 4. mjesto, Orehov Matija – 2. mjesto, Bermanec Benjamin – 2. mjesto, druga je bila ekipa Klena koja je lovila u sastavu Marko Golubić – 2. mjesto, Jan Zrna – 3. mjesto, Lovro Vidović – 3. mjesto, treća je bila Ribica iz Turčišća u sastavu Tot Jurica – 3. mjesto, Katančić Stjepan – 5. mjesto, Vlah Stjepan – 1. mjesto, četvrti Linjak-Matschfishing Palovec, a peta Drava iz Donjeg Mihaljevca.

U ovim kategorijama predstoji još natjecanje Zone koje će se također održati na vodi stara Mura u Žabniku. Iz ove kategorije četiri ekipe odlaze na Završnicu kupa koja će se održati u Vukovaru. Na Zoni se očekuje velika borba za plasman na završnicu Kupa jer će na natjecanju Zone nastupiti nekoliko najboljih hrvatskih ekipa, a samo dvije prolaze na završnicu.

U kategoriji kadetkinje, nastupile su tri ekipe. Prvo mjesto osvojila je ekipa Glavatice iz Preloga u sastavu Potarić Lea – 2. mjesto, Rojko Katarina – 1. mjesto, Pokrivač Sara – 3. mjesto. Ekipa Klena u sastavu Ivana Pozderec – 1. mjesto i Lana Picer – 1. mjesto zauzela je drugo mjesto, a treće Drava iz Donjeg Mihaljevca u sastavu Kočiš Luna – 3. mjesto, Strbad Ana – 2 mjesto. U kategoriji kadeta nastupile su četiri ekipe. Prvo mjesto osvojila je ekipa Soma iz Kotoribe u sastavu Embreuš Marsel – 1. mjesto, Špiranac Marsel – 3. mjesto, Marđetko Edi – 3. mjesto, drugi je bio Smuđ iz Goričana u sastavu Mandlin Leo – 4. mjesto, Pozdarec Luka – 1. mjesto, Mateo Bračko – 2. mjesto, treće mjesto zazela je ekipa Klena iz Svete Marije u sastavu Mandlin Leo – 4. mjesto, Pozderec Luka – 1. mjesto, Mateo Bračko – 2. mjesto. Četvrta je bila Glavatica iz Preloga koja se nije uspjela plasirati na završnicu Kupa.

Završnica kupa za kadetske kategorije održat će se 29. i 30. lipnja te 1. srpnja na vodi bara Budakovac kod Virovitice u Vrovitičko-podravskoj županiji.

(dg)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,206FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE