6.1 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Zrinskice s devet razlike pomele Dugo Selo, zauzele četvrto mjesto

Očekivanom i uvjerljivom pobjedom 27:18 protiv Dugog Sela, u subotu, rukometašice Zrinskog popele su se na četvrto mjesto.

Ispred njih je Koka i, naravno, na prvom i drugom mjestu Podravka i Lokomotiva kod koje gostuju u sljedećem kolu.

Furiozno su Zrinskice započele utakmicu jer je u 11. minuti bilo već 6:0, kada gošće postižu svoj prvi zgoditak. Iako su bile dominantne, domaće igračice mogle su i s većom razlikom završiti prvi dio nego što rezultat 12:8 pokazuje. Naime, promašile su najmanje 6, 7 zicera, a bilo je i puno tehničkih greški.

U drugom poluvremenu uz odličnu obranu Anje Žvorc ponovo se dižu na šest razlike. Od pedesete minute bilo je i plus osam, pa jedno vrijeme i plus deset razlike. Trener Mrđen u završnici je pružio priliku mlađim snagama koje manje igraju i na kraju uvjerljivih plus devet za Zrinski.

Anja Žvorc upisala je 11 obrana, dok su najefikasnije u domaćim redovima sa 6 pogodaka bile Grubišić, Car i Vukojević, po 3 gola postigle su Gavrić i M. Balić, a po jedan Papac, Šestak i Polak.

– U ovoj protiv Dugog Sela koju smo uvjerljivo dobili i u posljednje tri utakmice više prilika da se nametnu i da vidimo kakva im je kvaliteta dobit će igračice koje su manje igrale tijekom prvenstva – kazao je trener Goran Mrđen.

Još su tri kola do kraja, a u sljedećem Zrinski ide na teško gostovanje u Zagreb kod Lokomotive.

Izvor: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE