1.2 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Zrinskice ostale bez bodova u borbenoj utakmici s malo pogodaka

Rukometašice Sesveta stigle su do sedme ovosezonske pobjede i to protiv Zrinskog.

U prošlom kolu protiv Bjelovara dobre obrane Anje Žvorc i golovi Ana-Marije Gavrić donijele su Zrinskicama pobjedu, a ovaj put, iako su bile najbolje u redovima Čakovčanki, to nije bilo dovoljno za pobjedu. Također, vrijedi spomenuti da se u ranoj fazi igre ozlijedila Ena Car, što je poremetilo redove Zrinskog. Zamijenila ju je mlada i perspektivna šesnaestogodišnja Dora Pajić koja se jednom upisala u strijelce.

U početnom dijelu utakmice Sesvete su odlično igrale i do 11. minute imale +4 (5:1). Zrinski nije ništa htio prepustiti slučaju, prebacio je u višu brzinu te uz pomoć Anje Žvorc na golu krenuo u nadoknađivanje zaostatka.

Do 20. minute je Zrinski stigao na minus jedan (7:8), a ta se razlika zadržala i do isteka 30. minute.

U nastavku, s dobrim izdanjem na golu nastavila je Žvorc, iako treba pomenuti i Luciju Bešen kod Sesveta, pa je broj golova bio vrlo mali. Do izjednačenja Zrinski dolazi u 40. minuti (12:12) i tada je počela igra gol za gol koja se zadržala sve do posljednjeg sučeva zvižduka. U samoj završnici spretnije su bile djevojke iz Sesveta koje su tako upisale minimalno slavlje (18:17).

Sedam pogodaka dodala je Iva Galetić u slavlju Sesveta, pet ih je upisala Dora Lukić, bivša igračica Zrinskog, a Lucija Bešen imala je 13 obrana. Kod Zrinskog se istaknula Ana-Maria Gavrić s devet golova, Grubišić s tri, dok je Anja Žvorc skinula 15 protivničkih lopti.

U zaostaloj utakmici 13. kola Zrinski dočekuje u srijedu, 28. veljače, u važnom susretu ekipu Umaga. Susret se igra u dvorani Graditeljske škole u 20 sati.

Izvor: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE