1.2 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Zrinskice u finišu slomile otpor varaždinskih Kokica

Ono što su prosule u prošlom kolu kod kuće protiv Sesveta, Zrinskice su vratile u gostima kod Koke.

U jednoj zanimljivoj i izjednačenoj borbi u susjedskom derbiju, Čakovčanke se vraćaju kući pobjedom 27:28 (12:13).

Prve su povele Kokice koje golom Ines Domjan u 8. minuti vode 4:2. Do prvog izjednačenja stiglo se u 12. minuti kada je za 5:5 zabila Tea Grubišić.

Onda dolazi do preokreta i Zrinski bježi na plus dva u 17. minuti.

Sigurna Josipa Tomić s dva gola vraća susret u egal i tako se igra do kraja poluvremena kada Zrinskice zabijaju za 12:13.

U nastavku se vodstvo izmjenjivalo između jedne i druge ekipe. Tek je u nekoliko navrata Zrinski poveo s dva razlike (16:18,18:20), no Kokice su stalno puhale za vrat, poravnale, ali i povele u 47. minuti 24:23.

Neizvjesno je bilo do samog kraja kada dva boda za Zrinski donose u brzim kontrama Melani Balić i Silvija Masnić i postavljaju konačnih 27:28.

U redovima Zrinskica Ana-Maria Gavrić i Tea Grubišić postigle su po 8 pogodaka, kod Koke najefikasnija je bila Dejana Milosavljević također s 8 golova i Ines Domjan sa 7 golova.

– Ovakvim požrtvovnim pristupom moramo ući u svaku utakmicu i možemo mirno ostati u ligi. Vratile smo izgubljene bodove od Sesveta, nismo padale ni kad smo gubile i mislim da smo zasluženo pobijedile – istaknula je brzo krilo Zrinskica Melani Balić.

Izvor: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE