U napetoj utakmici MRK Čakovec pobijedio Dubravu 2

Prva i druga ekipa MRK Čakovec u subotu su odnijele pobjede.

MRK „Čakovec“ – RK „Dubrava 2“ 36:30 (15:15)

Bitna pobjeda Čakovčana u srazu s neugodnim i dobro uigranim gostima iz Dubrave. Iako rezultat sugerira da je Čakovec ostvario laku pobjedu od šest razlike, utakmica je bila sve osim laka.

Od početka napeta utakmica gdje se igralo gol za gol. Gosti su prvi poveli, a Čakovčani su uspijevali zadržavati priključak te su samo jednom uspjeli povesti u prvom dijelu i to kod rezultata 11:10. Mladići iz Dubrave pokazali su se kao neugodan i veoma dobro uigrani protivnik, pa se na poluvrijeme otišlo rezultatom 15:15. Bilo je dosta promašenih zicera, ali i odličnih obrana gostujućeg vratara.

Na otvaranju drugog dijela uspjeli su domaćini otići na tri razlike kod rezultata 19:16, ali uporni gosti vratili su se u utakmicu i imali izjednačen rezultat (20:20) te su se držali u korak s domaćinom sve do zadnjih petnaestak minuta utakmice kada su domaćini uspjeli povezati nekoliko bitnih golova i otišli na tada za goste nedostižnih sedam razlike, da bi utakmica na kraju završila sa šest golova prednosti za domaćina.

Bila je ovo deveta pobjeda Čakovčana u nizu, a slijedeća utakmica igra se protiv RK Petrinja u gostima te je izuzetno bitno nastaviti s pobjedama obzirom da je ekipa nakon raspleta u ovom kolu došli na tri boda zaostatka za vodećima.

Za MRK Čakovec nastupali su: vratari – Marciuš, Horvat i Kovačević i igrači u polju – Škrobar (3), Srnec (1), Petek (2), Tkalčec (3), Horvatić (11), Gradišćaj (4), Sklepić (9), Korent, Radiković (1), Herman (2), Hozjan, Čapalija, Horvat Trener: Josip Borković

MRK „Čakovec 2“ – RK Novska 33:28 (18:15)

Pobjeda i za drugu ekipu MRK Čakovca u trećoj ligi Sjever protiv iskusnih gostiju iz Novske.

Bila je ovo još jedna dobra predstava igrača trenera Antonia Anđela. Otvaranje susreta posve izjednačeno uz nekoliko propuštenih prilika domaćina, pa sve do rezultata 11:11 kada se uspijevaju domaćini rezultatski malo odvojiti te na poluvrijeme odlaze rezultatom 18:15.

Iskusni gosti nisu se predavali te su u drugom poluvremenu stalno rezultatski pratili mladiće iz Čakovca pa su tako uspjeli pet puta izjednačiti rezultat, ali to im nije bilo dovoljno za preokret i pobjedu. Na kraju utakmice nekoliko važnih obrana Hajdarovića što je omogućilo da se Čakovčani rezultatski odvoje i utakmicu privedu kraju s pet golova prednosti.

Iduće kolo Čakovčani gostuju u Ilovi.

Za MRK Čakovec nastupali su: vratari – Hajdarović i Hamer, te igrači u polju – Hozjan (5), Vaser (2), Lukman (4), Želežnjak (3), Hozmec (2), Kanižić, Horvat (7), Čapalija (6), Škoro, Kocijan (1), Tompić (1), Srebrenjak (1), Mihalic i Kos (1).

MRK Čakovec 2

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE