14.5 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Seniori MRK Čakovec na Ludbreg idu bez ozlijeđenog kapetana Peteka

Seniori MRK „Čakovec“ nakon uvjerljive pobjede u prvom kolu nad Siskom, u drugom kolu gostuju u Ludbregu gdje će snage odmjeriti s istoimenim protivnikom.

RK Ludbreg u prvom je kolu slavio protiv druge ekipe Varaždina u gostima. Utakmice između ova dva sastava uvijek su napete i „nabrijane“, a ostalo je i otvoreno dugovanje Čakovca s domaće utakmice iz prošle sezone obzirom je Ludbreg nakon borbene utakmice stigao do vrijedne pobjede.

Osim već ranije ozlijeđenog Horvatića, Čakovec neće moći računati ni na kapetana Nikolu Peteka koji se teže ozlijedio u prvoj utakmici i koji se još uvijek nalazi u bolnici, a kojem ovim putem želimo uspješno liječenje i brzi oporavak uz poruku da će izborena pobjeda biti posvećena upravo njemu.

Utakmica se igra u sportskoj dvorani u Ludbregu, u nedjelju, 24. rujna, s početkom u 13:00 sati.

Početak prvenstva za dječake „A“

Prvi je krug natjecanja i pred dječacima „A“, rođenim 2004/2005. godine. Prošle godine ekipa je u svom natjecanju osvojila 1. mjesto te se plasirala na završnicu prvenstva Hrvatske, a ništa manje od ove se generacije ne očekuje ni ove sezone.

Svi su pozvani da pomognu našim rukometnim nadama na otvorenju sezone, ove subote, 23. rujna, s početkom u 10:00 sati u dvorani 2. Osnovne škole u Čakovcu kada će naši mladići pod trenerskom palicom Davora Varge snage odmjeriti s vršnjacima iz RK Bjelovar (prošle godine drugoplasirana ekipa prvenstva) i RK Čazma (prošle godine pretposljednja ekipa prvenstva).

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE