5 C
Čakovec
Utorak, 19 ožujka, 2024

Seniori MRK Čakovec u Atonu dočekuju prvoplasiranu Ivančicu

Tijekom vikenda pred igračima MRK Čakovec su nove utakmice.

Seniori MRK „Čakovec“ u 12. kolu 2. HRL Sjever, nakon teško ostvarene pobjede protiv RK Zagorica, u subotu, 2. prosinca, dočekuju prvoplasiranu ekipu RK Ivančica Ivanec.

Nakon 11 kola MRK Čakovec nalazi se na 7. mjestu s 12 bodova, a gosti na 1. mjestu s 18 osvojenih bodova tako da nas opet očekuje težak protivnik i zanimljiva utakmica. Dakle još jedna utakmica u kojoj igrači domaćih trebaju dati sve od sebe te ozbiljnim pristupom i zalaganjem, od prve do posljednje minute, osigurati ostanak bodova u Čakovcu.

Utakmica se igra u subotu, 02.12.2017. s početkom u 18:00 sati u sportskoj dvorani nacionalnog gimnastičkog centra „Aton“ u Nedelišću, te se ovim putem MRK Čakovec odgovornim osobama Atona zahvaljuje na suradnji i odobrenju da utakmicu igraju u njihovoj predivnoj dvorani.

9. kolo druge ekipe

Druga ekipa kluba, koja se pod trenerskom palicom Antonia Anđela natječe u 3. HRL Sjever, nakon domaće pobjede nad RK Daruvar, ove subote putuje na gostovanje u Ivansku kod istoimenog kluba.

Nakon osam kola čakovečki mladići nalaze se na odličnom četvrtom mjestu tablice s 11 osvojenih bodova, dok su domaćini drugi na tablici s 14 osvojenih bodova i konkurenti su za osvajanje prvenstva te plasman u višu ligu.

4. krug natjecanja za mlađe kadete

Pred mlađim kadetima, rođenim 2002/2003 četvrti je krug natjecanja u kojem će u subotu u Bjelovaru snage odmjeriti s ekipama iz Bjelovara i Čazme.

Nakon 3. odigrana kruga MRK Čakovec se nalaze na sedmom mjestu tablice sa šest osvojenih bodova, ekipa RK Bjelovar nalazi se četvrtom mjestu s 10 osvojenih bodova, a ekipa Čazme na 10 mjestu tablice s dva osvojena boda.

5. krug natjecanja za dječake „B“

Dječaci „B“ pod trenerskom palicom Daria Varge također ove subote putuju u Bjelovar gdje će igrati protiv prve i druge ekipe domaćina, RK Bjelovar.

Nakon 4. odigrana kruga Čakovčani se nalaze na drugom mjestu tablice sa 16 osvojenih bodova, ekipa RK Bjelovar 1 nalazi se na trećem mjestu sa 14 osvojenih bodova, a druga ekipa domaćina na 14 mjestu s dva osvojena boda.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE