Prva ekipa MRK Čakovec gostuje u Rugvici, a kadeti kluba u Križevcima

Sve ekipe MRK Čakovec koje ovog vikenda igraju u svojim natjecanjima odlaze na gostovanja.

Seniori kluba

Prva ekipa kluba, u sklopu 16. kola natjecanja, ove subote, 17.02., gostuje u Rugvici kod istoimenog domaćina.

Nakon 15 odigranih kola Čakovčani se nalaze na četvrtom mjestu s 20 osvojenih bodova dok su domaćini iz Rugvice na 11. mjestu s devet osvojenih bodova.

Nadamo se da će seniori ponoviti uspješne i zadovoljavajuće igre iz prethodna dva kola te se ponovno kući vratiti s dva vrijedna boda koja ih drže priključene vrhu tablice.

Kadeti kluba

Pred kadetima kluba, koji se natječu u 3. HRL Sjever nastavak je prvenstva i prva utakmica drugog dijela sezone protiv RK KTC 2 u nedjelju, 18.02., s početkom u 16:30 sati u Križevcima.

Prvi dio sezone su kadeti završili na odličnom četvrtom mjestu s osvojenih 13 bodova dok su domaćini bili osmi na tablici sa sedam osvojenih bodova.

Druga sezona nastupanja u 3. HRL Sjever pokazala se kao dobra odluka jer očito je vidljiv napredak u igri i skupljeno iskustvo kroz ovo natjecanje gdje se igrači pripremaju za iskušenja u prvoj ekipi, na čija vrata pojedinci kucaju već od prošlog dijela sezone.

Ne vidimo razlog da i u nastavku prvenstva naši mladići nastave s dobrim i zanimljivim utakmicama te da se i oni vrate kući s nova dva osvojena boda.

Mlađi kadeti kluba

I pred mlađim kadetima kluba nastavak je natjecanja u prvoj mlađe kadetskoj rukometnoj ligi Sjever također gostovanjem, ovog puta, 17.02. u Daruvaru gdje će snage odmjeriti s vršnjacima iz RK Daruvar i RK Viro Virovitica.

Prvi dio sezone nije prošao najbolje za mlade nade, bilo je poraza koji to nisu trebali biti pa su tako prvi dio prvenstva završili na sedmom mjestu tablice s osvojenih osam bodova.

Prvu utakmicu igraju s početkom u 10:00 sati protiv RK Daruvar koji je prvi dio sezone završio na 11. mjestu sa svega dva osvojena boda te je to utakmica koja se ne smije izgubiti ni pod kojim uvjetom, a drugu utakmicu u 12:00 sati proti RK Viro Virovitica koji su prvi dio sezone završili na petom mjestu s 12 osvojenih bodova, a prema svemu sudeći ovo je utakmica koja bi trebala biti zanimljiva do posljednje minute te se nadamo da će ovog puta Čakovčani iznaći načina kako pobijediti.

Dječaci „B“

Dječaci „B“, rođeni 2006/2007. u nedjelju, 18.2., gostuju u Koprivnici gdje će snage odmjeriti s dvije ekipe domaćina RK Koprivnica. Tako će najprije u 12:30 sati igrati protiv druge ekipe domaćina, a u 14:10 sati protiv prve ekipe domaćih vršnjaka.

Nakon sedam odigranih krugova natjecanja Čakovčani se nalaze na trećem mjestu tablice s 26 osvojenih bodova, druga ekipe RK Koprivnica na 13. mjestu sa šest osvojenih bodova, a prva ekipa na drugom mjestu s također 26 osvojenih bodova, no i utakmicom manje.

Nadamo se da će ovog puta ekipa na čelu s trenerom Dario Vargom reagirati na pravi način i da će uspjeti ostvariti pozitivan rezultat u obje utakmice. Novi bodovi jako su važni za plasman na završnicu prvenstva RH.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE