13.3 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

MRK Čakovec svladao “nezgodni” Trnovec i učvrstio prvu poziciju na tablici

U II. HRL Sjever MRK Čakovec na gostovanju odnio pobjedu.

Rezultat je bio RK „Trnovec“ – MRK „Čakovec“ 25:28 (14:14).

Seniori kluba s vodeće pozicije na tablici prvenstva, u sklopu 9. kola 2. HRL Sjever u subotu su gostovali kod nezgodne ekipe iz Trnovca te su upisali važnu gostujuću pobjedu.

Utakmica je, kako smo i pretpostavljali, bila teška kako za igranje, tako i za gledanje no osim početnog vodstva domaćini nisu više vodili ni jednom tijekom utakmice mada su u osam navrata dovodili rezultat u egal.

Mogli su Čakovčani i prije riješiti pitanje pobjednika obzirom da su u nekoliko navrata vodili s tri i četiri gola razlike, no propustili su realizirati neke važne prilike, a i ponovno su griješili kako se ne smije tako da su se uporni gosti cijelu utakmicu vraćali i istu držali u neizvjesnosti no više od toga, nasreću, nije im pošlo za rukom.

Ovom pobjedom Čakovčani su dodatno učvrstili prvu poziciju na tablici obzirom je ekipa GRK Varaždin izgubila na gostovanju u Rugvici čime su Čakovčani sada jedina neporažena momčad prvenstva s dva boda prednosti ispred Dugog Sela i Varaždina.

Sljedeća utakmica pred seniorima Čakovca derbi je protiv RK Ivančice iz Ivanca pred domaćom publikom u subotu, 17.11.2018. u dvorani Graditeljske škole Čakovec s početkom u 19:00 sati.

Za MRK „Čakovec“ nastupali su: vratari – Nikola Marciuš i Alen Lacić te igrači u polju – Ivan Srnec (7), Fabijan Farkaš, Nikola Petek, Zoran Jeftić (3), Erik Horvat (2), Marko Petek (2), Petar Sklepić (1), Dario Horvatić (7), Mateo Hozjan, Dario Herman (3), Luka Čapalija, Vedran Škrobar (2), i Vjeran Toplek (1). Trener: Josip Borković

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE