MRK Čakovec kreće u novu sezonu, cilj je prelazak u viši rang natjecanja

Seniorskoj ekipi MRK „Čakovec“ nakon kvalitetno određenih priprema približava se nastup u 1. kolu 2. HRL Sjever.

Prvu utakmicu odigrat će u gostima kod dobro znanog protivnika RK „Ludbreg“, u subotu, 15. rujna, u 18 sati.

Iako se čini da nema puno promjena, odlasci i dolasci igrača su itekako natjerali trenera Borkovića da ponovo posloži ekipu koja je u drugom dijelu prošle sezone odigrala odlično. Sve pripremne utakmice dobro su iskorištene za uigravanje ekipe te su u klubu uvjereni da ove sezone naši dečki od prvog kola kreću bez kočnice s ciljem osvajanja naslova i prelaska u viši rang natjecanja.

Već sljedećeg vikenda kada im u goste dolazi RK „Sesvete 2“ svoje nastupe započinju i Dječaci A (rođ. 2006./2007.). Preostale generacije kluba; Kadeti, Mlađi kadeti, Dječaci B i škola rukometa sa službenim natjecanjima započinju u 10. mjesecu.

U MRK Čakovec su ponosni što angažmanom uprave i trenera motiviraju mlade da ostanu aktivni u sportu i da uživaju u rukometu.

Ove sezone ponovo brojie više od 100 članova u mlađim kategorijama te vjerujeu da će uz podršku roditelja igrača, sponzora, donatora, poglavarstva Grada i Županije i svih koji podržavaju rukomet općenito, ostvariti još bolje rezultate i rukomet u Čakovcu vratiti na stare staze slave.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE