18.9 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

MRK Čakovec dobro se držao prvi dio tekme, ali RK ZG-Dubrava ipak bolji

Odigrano je 9. kolo II. HRL Sjever, u kojem je su čakovečki rukometaši izgubili. Konačni rezultat je bio MRK Čakovec – RK ZG-Dubrava 26:28 (14:13).

U otvaranje utakmice domaćini su krenuli malo nervozno što rezultira s nekoliko promašenih zicera i sedmercem, no nervoza je bila i za očekivati obzirom na prošlo kolo i utakmicu iz Preloga, ali i veliku želju koja je bila vidljiva u našim redovima.

Ubrzo su se stvari posložile i MRK Čakovec preuzima inicijativu, okreće rezultat u svoju korist (3:2), ali nikako ne uspijevamo upornim gostima pobjeći ili održati razliku, no niti im ni ne dopuštamo da okrenu rezultat uz napomenu da je bilo dosta promašaja i s jedne i s druge strane, te se na odmor odlazi rezultatom 14:13.

Krajem prvog dijela i početkom drugog velika nervoza u redovima Čakovčana, ali rezultat guraju u svoju korist sve do 45 minute kad imaju najveću prednost 21:17, no tada sve staje, nekoliko promašenih zicera i neiskorišteni igrač više.
Gosti su to dobro iskoristili i preokrenuli rezultat u svoju korist (22:23). Još su Čakovčani zadnjih deset minuta imali u dva navrata po igrača više što nisu znali iskoristiti i gosti privode utakmicu kraju pobjedom 26:28.

Treba napomenuti da ekipa Čakovca u kritičnim trenucima utakmice nije zabila gol cijelih sedam minuta što je, kako je i vidljivo iz konačnog rezultata, nedopustivo u utakmicama s podjednakim ekipama.

Također treba napomenuti i da je uprava kluba uz već ranije pristigle Korenta i Hermana uspjela u nastojanjima da dovede još kojeg igrača pa su tako radu priključeni Matić (iz RK Prelog) i Srnec (iz ZG-Dubrava), no navedeno se za sada ne pokazuje kao dovoljno za iskorak kojem teži cijeli klub.

Za MRK Čakovec nastupali su: Kovačević, Matić (2), Škrobar (4), Bralić, Horvat, Tkalčec, Horvatić (1), Gradišćaj, Dvanajščak (3), Petek (3), Marciuš, Srnec (4), Toplek (1), Radiković (3), Korent, Herman (5).
Trener: Josip Borković

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE