6.1 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Mlađi kadeti MRK Čakovec uvjerljivi protiv Daruvara, izjednačeno s RK Viro

Mlađi kadeti MRK Čakovec započeli su drugu sezonu svoga prvenstva gostovanjem u Daruvaru 17. veljače gdje su odigrali dvije utakmice.

Prva utakmica igrala se protiv domaćina RK Daruvara u kojoj su mlađi kadeti Čakovca cijelo vrijem držali rezultatsku prednost, poluvrijeme je završilo 16:9, dok je rezultat na kraju utakmice bio 24:20 za naše kadete.

Druga utakmica bila je nešto teža protiv RK Viro Virovitica, ekipa od koje su u prvom dijelu sezone izgubili. I u ovoj utakmici naši dečki su od samoga početka držali utakmicu pod kontrolom, tj. igralo se gol za gol sve do kraja prvog poluvremena. U drugom poluvremenu pala je koncentracija u obrani te je RK Viro Virovitica počela uzimati rezultatsku prednost i vodstvo od četiri gola razlike.
S obzirom da je utakmica bila vrlo bitna za MRK Čakovec uspjeli su posložiti obranu, koju su kombinirali s dubokom i plitkom obranom te se do kraja utakmice vratili u igru i završili utakmicu sa 16:16.

Za MRK Čakovec u obje utakmice igrali su:
Jan Kos (6), Fran Kocijan (1), Vilim Vrbanec (3), Fran Golubić, Noah Novak (4), Tin Tompić (6), Leo Srebrenjak (8), Ante Žibek (7), Lovro Vincek, Marco Krauthaker, Ilan Mislović (2), Leon Soke, Jakov David (3), Matej Vurušić.
Trener: Tomislav Horvat, prof.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE