15.6 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Mini Zrinskice osvojile “Đurđevac kup 2017”

U subotu, 4. ožujka, održani je međunarodni turnir u mini rukometu “Đurđevac kup 2017”.

U kategoriji djevojčice 2007. i mlađe nastupilo je 10 ekipa iz BIH i Hrvatske.
Čakovčanke mini Zrinskice osvojile su prvo mjesto u spomentoj dobnoj skupini.
Igrale su sljedeće igračice: U. Strbad, L. Golubić, G. i V. Novak, H. Vidović, A. Žuti, J. Jarni, S. Rubin, L. Skender, R. Varga i S. Bašek.

Rezultati prednatjecanja: Zrinski – Đurđevac 17:0, Zrinski – Čazma 14:3, Zrinski – Samobor 6:7, Zrinski – Rugvica 10:2.

Budući su u svojoj skupini završile na drugom mjestu u polufinalu ih je čekala prvoplasirana ekipa Dubica (BIH) iz druge skupine i pobjedile su iste s visokih 13:4. U finalu su Zrinskice zaista pokazale da su najbolje i pobijedile superiorno rezultatom 12:6 jaku ekipu RŠD Bjelovar iz Bjelovara.

Osim što su zasluženo osvojile “Đurđevac kup 2017” mini Zrinskice su još osvojile vrijedna priznanja. Čak dvije igračice izabrane su u petorku turnira i to su Hana Vidović i Laura Golubić. Viktorija Novak bila je najbolji strijelac, dok je njezina sestra blizanka Gabrijela proglašena najboljom igračicom turnira.


Ovi sjajni rezultati i priznanja više nisu slučajnost ove darovite generacije, već su plod rada trenerskog tandema Andreje i Ljubice Vrbančić. Veliku podršku u navijanju djevojčice su imale od svojih roditelja koji su omogućili putovanje u Đurđevac.

Isto tako potrebno je pohvaliti RK Đurđevac za uspješno organiziranje turnira, te što je za sve sudionike turnira osigurao i jelo i pilo.

Mini Zrinskice
Mini Zrinskice

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE