6.1 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Međimurski rukometni derbi: Domaćini iz Preloga dočekuju MRK Čakovec

Evo kada igraju ekipe MRK-a Čakovec u danima vikenda pred nama.

Seniore kluba u 8. kolu 2. HRL Sjever očekuje međimurski derbi proti RK Prelog

Prošle godine MRK Čakovec u dvije je utakmice uzeo tri boda. Domaćini iz Preloga trenutno se nalaze na 2. mjestu tablice s 11 bodova dok je Čakovec na 4. mjestu s 10 bodova. Utakmice između ove dvije ekipe uvijek su „nabrijane“, a Čakovčani prema riječima trenera Borkovića na utakmicu odlaze posebno motivirani te se nadaju odnijeti kući puni plijen s teškog gostovanja.

Pozivaju se navijače da u što većem broju, u nedjelju u 18:00 sati, dođu u dvoranu osnovne škole Prelog i pruže podršku našim dečkima u međimurskom derbiju.

Kao predigra utakmici seniora od 16:00 sati snage će na terenu dvorane osnovne škole Prelog odmjeriti mlađi kadeti Preloga i Čakovca u međusobnoj prvenstvenoj utakmici Prve hrvatske rukometne lige za mlađe kadete. Ekipa RK Prelog u ovoj je konkurenciji trenutno na 8. mjestu s 4 boda, a ekipa Čakovca na 7. mjestu s također 4. boda.

5. kolo kadeta

Kadetska ekipa MRK-a Čakovec koja se natječe u 3. HRL sjever, nakon odličnog ulaska u prvenstvo gdje su ostvarene tri pobjede i jedan poraz, s četvrtog mjesta na tablici u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu u subotu s početkom u 18:30 sati dočekuje ekipu RK Ilove, trenutno drugoplasiranu ekipu tablice.

3. kolo za dječake „B“

I dječaci „B“, rođeni 2006/2007 nastavljaju svoje natjecanje. Također odlaze u Prelog gdje će u nedjelju u dvorani osnovne škole Prelog snage odmjeriti s vršnjacima iz GRK Varaždin (09:30 sati) i RK Ivančica Ivanec (12:30 sati).

Nakon dva kola MRK Čakovec se s četiri pobjede, jednim porazom i osam osvojenih bodova nalazi na trećem mjestu tablice. GRK Varaždin trenutno je deseti na tablici, a RK Ivančica Ivanec na drugom mjestu s dva boda više od Čakovčana. Za odlazak na završnicu prvenstva Hrvatske potrebno je ove utakmice shvatiti ozbiljno i iz istih osvojiti nova četiri boda.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE