11.7 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Evo kako su mlade ekipe MRK Čakovca igrale u Koprivnici i Bjelovaru

U 2. kolu 1. HRLDA Sjever MRK Čakovec gostovao je kod domaćina RK Koprivnica NOA, koji također ima dvije ekipe.

MRK Čakovec 1 je pobijedio RK Koprivnica NOA 2 20:10, a izgubio od RK Koprivnica NOA 1 18:32. Čakovečka druga ekipa poražena je u oba susreta, protiv prve ekipe Koprivnice 7:34, a protiv druge ekipe 6:16.

S obzirom da je cilj naše druge ekipe pružanje prilike igranja svima, uz malo više koncentracije moglo je biti i bolje. Prva ekipa Čakovca nije zadovoljila nastupom, ponajviše u pristupu i htjenju kada je s druge strane kvalitetan protivnik kao što je Koprivnica.

Okreću se sljedećem protivniku RK Daruvar koji je u naletu i tražit će svoju priliku već sljedeći vikend kada u Čakovec dolaze RK Daruvar i RK Garešnica.

Nastupili su: Ninić , Hozmec , Varošanec, Šoltić , Golubić, Mavrek , Horvat, Radek , Kostel , Dokleja, Jurgec, Topolko, Okreša R., Okreša V., Ladić, Želežnjak, Bel, Mlinarić, Kučanski, Dokleja, Vuri F., Vuri D., Čapalija, Durđević, Lozić

Trener MRK Čakovec 1: Dario Varga
Trener MRK Čakovec 2: Matija Kraljić

U drugom kolu 1. HRLDB Sjever, dječaci MRK Čakovec, 2008/2009. godište pokazali su zreliju igru i ponašanje nego što je to bilo u prvom kolu pa je to polučilo i bolje rezultate.

Na gostovanju u Bjelovaru Čakovčani su imali polovičan učinak, ali to i nije toliko važno koliko veseli momčadska igra i duh koji ih je krasio. Iako ih je na put krenulo tek 7 igrača i 1 vratar, prikazano kroz utakmice s RK Bjelovar I i RK Bjelovar II veseli i daje razloga vjerovati da je ovo još jedna talentirana generacija u nastajanju.

U prvoj utakmici protiv ekipe Bjelovar I, samo je strah pred nepoznatim protivnikom I zbog izostanka nekih važnih igrača zaustavio bolji rezultat pa možda čak i osvajanje sva četiri boda na ovom gostovanju.

Rezultat na kraju utakmice ne govori dovoljno o balansu snaga ove dvije ekipe s obzirom na viđeno. Bjelovaru je otišla pobjeda s rezultatom 12:18, a našim dečkima je ostala nada i vjera za drugu utakmicu. Kad je ista započela rezultat se od samog početka kretao samo u jednom smjeru što se i vidjelo na semaforu na kraju utakmice.

Pobjeda 9:26 značila je vraćanje osmijeha na lica čakovečkih dečkiju i ugodniji put doma.

Osim odlične momčadske obrane kao i atmosfere, valja izdvojiti Ninu Gregurinu koji je u dvije utakmice zabio 20 pogodaka, te Patrika Rakića na vratima koji je odlično odradio obje utakmice i bio važna karika u ukupno dobrom dojmu.

Za MRK Čakovec nastupali su: Patrik Rakić, Nino Gregurina 20, Sven Bukal 2, Karlo Batisweiler 7, Jan Belović 1, Domagoj Horvat, Karlo Kovač 5, Vito Topolko 5.

Generacija 2008./2009.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE