15.6 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Dječaci „A“ MRK Čakovec odmjerit će snage s 19 najboljih ekipa iz države

Nakon regularnog dijela prvenstva u regiji Sjever u kojem su dječaci „A“ MRK Čakovec (rođeni 2004./2005. godine) u jakoj konkurenciji između 14 klubova u 26 odigranih utakmica zauzeli visoko drugo mjesto, s osvojenih 46 bodova (23 pobjeda i tri poraza), ekipa 24. svibnja odlazi na izborenu završnicu prvenstva Republike Hrvatske.

Tamo će snage odmjeriti s još 19 najboljih ekipa iz države koje su to pravo također ostvarile kroz regionalna natjecanja.

Završnica se održava u Umagu od 24.05. do 27.05., a naši su mladići u skupni C s vršnjacima iz rukometnih klubova Rugvica, Trsat, Feniks i Split.

Na završnicu uz trenera Davora Vargu putuju slijedeći igrači: Jakov Kovačević, Josip Blažona, Ivan Patrik Pintarić, Mislav Krauthacker, Alex Solarić, Jan Sanjković, Martin Debelec, Blaž Lukša, Paolo Žignić, Martin Simon, Jura Juranić, Hugo Mađarić, Luka Tkalčec, Jakov Sanjković, Vito Horvat, Petar Hozmec, Grga Pavlic i Marko Tkalec.

Pored 18 navedenih igrača koji će u utakmicama u Umagu konkurirati za sastav kod kuće ostaju još četvorica igrača ove generacije koji su također pridonijeli plasmanu ekipe na završnicu i to: Rocco Palnec, Luka Kovačević, Roko Babić i Edi Kralj.

Za kraj valja napomenuti da ukupni troškovi odlaska ekipe na završnicu iznose 21.000 kn, a sredstva su namaknuta od sponzora i donatora koje su angažirali roditelji, dio sredstava osigurao je klub, a dio tereta ipak su podnijeli i roditelji.

Čakovečkim mladim snagama želimo da ostvare sportski uspjeh, da se dobro provedu i da svojim ponašanjem ponosno promoviraju ime našeg kluba kao i naš Grad i Županiju.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE