Bivša reprezentativka Kristina Elez veliko pojačanje!

Uoči nastavka prvenstva ŽRK Zrinski dobio je izvrsno igračko pojačanje. Pomalo iznenađujuće klubu je pristupila nekadašnja hrvatska reprezentativka i velika nada našeg rukometa, Kristina Elez (rođena Franić), koja u zadnje vrijeme nije igrala na nivou kao što je to bilo nekada. Kao što je poznato, Franić Elez bila je među 10 topnika EP-a u rukometu 2008. godine i uz Penezić dugo vremena najbolja hrvatska vanjska igračica.

Kristina, koju svi odmilja zovu Kike, bit će tako prva visoka pucačica u redovima Zrinskoga, što je uvijek bio problem za naš sastav, koji je sastavljen od poletnih i brzih igračica, ali visina u napadu i posebice obrani bila je uvijek veliki problem.

Ljubica Vrbančić najavila je da će se bivša hrvatska reprezentativka biti predstavljena publici već u subotu na Festivalu rukometa.

– U subotu ćemo predstaviti našu novu igračicu, hrvatsku reprezentativku Kristinu Elez, za koju vjerujemo da će pomoći našim odličnim mladim reprezentativkama te ostalim suigračicama u nastojanju da ostanemo u I. ligi.

Kristina Elez, koja nakon udaje nosi i suprugovo prezime (rođena Franić), ovu godinu napuniti će 30 godina i dosad je igračku karijeru ostvarila u poznatim klubovima poput: francuski Metz Handball, slovenski Krim Ljubljana, mađarski Erdi VSE, ruski Rostov – Don, koprivničku Podravku i Split, za koji je igrala 2015. godine kada je bila kod kuće.

Ostavi komentar