6.9 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Preloški rukometaši razmontirali Čakovec i zasjeli na vrh

Osmo kolu II. HRL-sjever donijelo je veliki međimurski derbi u Prelogu u kojem su domaći dočekali Čakovec i nanijeli mu najteži poraz otkako se susreću preloške i čakovečke ekipe na rukometnom terenu. Prelog je u nedjelju uz podršku svojih vjernih navijača stigao do visoke pobjede od 38:26.

RK Prelog
Preloški rukometaši u derbiju su u svim segmentima igre nadvisili čakovečki sastav

I ne samo to. Imali su preloški rukometaši i njihovi navijači razlog više da se proslavi ova pobjeda, jer su s 13 osvojenih bodova zasjeli na čelo prvenstvene tablice, dok je Čakovec skliznuo na šesto mjesto.

Domaći su u potpunosti nadigrali gosta. Čakovec niti u jednom trenutku nije bio ni blizu da ugrozi pobjedu preloških rukometaša. Domaći su kontrolirali utakmicu, čvrstom obranom i ubojitim kontranapadom uništavali su čakovečki sastav. Već nakon prvih 30 minuta bilo je nenadoknadivih za goste -10, a u nastavku je prednost domaćina samo rasla. U jednom trenutku bilo je i +14, na kraju više nego uvjerljiva pobjeda Preložana 38:26.

U preloškim redovima uobičajenom porcijom golova protivnički sastav počastio je Krajner koji je zabio 12 golova, a vrlo efikasni bili su također D. Bogović i Belić koji su dodali 7, odnosno 6. I drugi su se nazabijali. Kod gostiju parirao je koliko-toliko Radiković s 6 golova, ali nije mu se pridružio nitko drugi, kako u napadu, tako još više u obrani.

Foto: Zlatko Vrzan

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE