Zaplivaj u Čakovečkom plivačkom klubu

Čakovečki plivački klub
Plivači Čakovečkog plivačkog kluba s trenerom Goranom Kolarićem uz promotivni štand na subotnjoj čakovečkoj špici

Zaplivaj s nama! Ne čekaj, priključi se već danas! – glasi pozivnica na upis Čakovečkog plivačkog kluba. Članovi ovog kluba zajedno s trenerima predstavili su Čakovčanima svoj Klub na promotivnom štandu ove subote u prijepodnevnim satima kod Doma Sindikata. Ujedno su pozivali sve zainteresirane na upis. Jedan od trenera Čakovečkog plivačkog kluba profesor Goran Kolarić, podsjetio je na dio ovogodišnjih dosega Kluba:

– Čakovečki plivački klub djeluje od 2000. godine. Imamo 150 članova koji svake godine treniraju. Trenutno je remont bazena i nakon 20. rujna krećemo s novom sezonom. Slijede upisi u sve grupe koje će nakon toga startati s treningom. Naši članovi od 2010. te godine redovito na državnim natjecanjima osvajaju zlatne medalje. Ove godine imamo kadetsku prvakinju Hannah Ereiz, a Adam Šinjori postao je viceprvak također na Kadetskom prvenstvu Hrvatske. Imamo srebrnu na Prvenstvu Hrvatske Kaju Sabol. zatim je tu i Kristijan Stunković koji je bio na prvenstvu Hrvatske zlatni. Imamo dobru generaciju mladih plivača. Naši plivači dok završe srednju školu odlaze na fakultete u Zagreb, Rijeku ili drugdje, a neki od naših boljih plivača nastavljaju studirati u sportskoj domeni npr. na Kineziološkom fakultetu kao primjerice Luka Dodlek.

Čakovečki plivački klub također organizira i individualnu poduku neplivača dječje dobi, ali i odraslih. Iskusan tim ČPK-a svima želi dobrodošlicu u plivački svijet. Upisati se u Čakovečki plivački klub može tijekom cijele godine, a informacije se mogu dobiti na mob 098 96 74 620 i 040 328 233.

foto: rr

Čakovečki plivački klub

Ostavi komentar