7.1 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Šest medalja Čakovečkog plivačkog kluba na 12. mitingu „Vidra“

U subotu, 21. listopada, u Zagrebu na plivalištu Utrina je održan 12. međunarodni plivački miting „Vidra“, u organizaciji Zagrebačkog plivačkog kluba.

Natjecanje je okupilo 366 plivača i plivačica iz 15 klubova iz Hrvatske.
Natjecanje se održalo u 25m bazenu, a Čakovečki plivački klub predstavljalo je 11 natjecatelja, 7 plivačica i 4 plivača.

Na rasporedu je bilo ukupno pet pojedinačnih disciplina u pet kategorija i zajednička štafeta. Najbolja tri plivača i plivačice iz svake kategorije i discipline, kao i najbolje tri štafete, su nagrađeni medaljama i prigodnim poklonima. Plivač i plivačica sa najvrjednijim rezultatom prema HPS tablicama su nagrađeni peharom.

Čakovečki plivački klub predstavljali su Filip Cvjetićanin, Vita Pintarić, Sven Furdi, Ema Medved, Gloria Požgaj, Hannah Ereiz, Borna Bičak, Matija Tropša, Dora Horvat, Meri Furdi i Sara Puklavec.

Najuspješnije, od plivača Čakovečkog plivačkog kluba, su bile Ema Medved i Hannah Ereiz. Ema Medved je osvojila medalje u svim disciplinama, i to zlatne u disciplinama 100m mješovito, 100m leptir i 100m slobodno, srebrnu u disciplini 100m leđno i brončanu u disciplini 100m prsno. Hannah Ereiz je osvojila zlatnu medalju u disciplini 100m leđno. Natjecatelje je vodio trener Leonardo Novak.

(dg)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE