14.5 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Macanovci osvajaju medalje i u plivanju

Još jednom je dokazano kako je gimnastika odlična baza i za druge sportove. Naime, Čakovečki plivački klub na Gradskim bazenima Marija Ružić organizirao je 16. Pojedinačno prvenstvo Međimurja u plivanju, a na njemu su zapažene rezultate postigli članovi Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan.

Djeca koja su u programu Univerzalne sportske škole (1.-4.razred OŠ) koja se provodi u NGC-u Aton u Nedelišću pod trenerskom palicom kineziologa Tanje Mesarić Novak i Tomislava Bogovića, sudjelovala su na natjecanju u plivanju održanom 24. veljače. Njih devetero natjecalo se u dvije discipline – slobodnom i leđnom plivanju na 25 metara.

Među učenicima 2.razreda, Vita Mikulić je osvojila dvije srebrne medalje u disciplinama slobodno i leđno.  Ivan Kruljac je u konkurenciji učenika 2. razreda plivajući slobodnim stilom zauzeo 6. mjesto, dok je u leđnom bio 11.

U kategoriji 3. razreda djevojčice, Neda Grabrović  je najbrže isplivala dionicu od 25 metara slobodnim stilom, a u istoj disciplini klupska joj kolegica Laura Šafarić doplivala je do drugog mjesta. Laura se okitila zlatnom medaljom u leđnoj disciplini, dok je Neda bila 6. U istoj kategoriji natjecale su se i Ana Paola Murk koja je u disciplinama slobodno i leđno zauzela dva odlična četvrta mjesta, te Franka Mikulić  koja je u disciplini slobodno bila 8.,a u leđnom plivanju je zauzela 5.mjesto.

U kategoriji 4.razreda kod dječaka Vinko Turk je u disciplini slobodno bio 6., dok je leđnom tehnikom doplivao kao peti najbolji. Fabijan Novak je u slobodnom zauzeo 7., a u leđnom 9.mjesto. Fran Hutinec je na 25 metara slobodno bio 9., a istu je dionicu isplivao leđno  s desetim rezultatom.

Za kraj su treneri nagradili djecu zasluženim čokoladama uz klupski moto „Volimo sport“!

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE